Форум болельщиков ФК 'Днепр'
Пользователи
Календарь

Вернуться   Форум болельщиков ФК 'Днепр' > ВСЕ О ФУТБОЛЕ > Украинский футбол

Опции темы Опции просмотра
Старый   04.07.2009, 18:00
  (#11)
Администратор
ImitatoR - Демиург!!ImitatoR - Демиург!!ImitatoR - Демиург!!ImitatoR - Демиург!!ImitatoR - Демиург!!ImitatoR - Демиург!!ImitatoR - Демиург!!ImitatoR - Демиург!!ImitatoR - Демиург!!ImitatoR - Демиург!!ImitatoR - Демиург!!

Рабинович: претензій до Данілова нема. Можемо чарку випити

Один з реальних, а не віртуальних кандидатів на посаду президента української футбольної Прем'єр-ліги – Вадим Рабинович – висловив свою позицію щодо виборів та обрання голови організації.

"У мене є претензії до дій Данілова по організації виборів. Ось в цьому викопана моя сокира війни", - каже Рабинович.

"У мене немає особистих суперечностей з Даніловим. Ми з ним можемо сісти, чарку випити. І, тим більше, немає проблем з президентами клубів, тому що вони мають право підняти руку і голосувати за кого завгодно", - стверджує колишній власник "Арсенала".

Прем’єр-ліга витратила на вибори солідну суму – кошти впали на рахунок компанії, яка займалася своєрідним кастингом кандидатів. Окрім Рабиновича, який знявся з виборів, і Данилова – у документах фігурував голландець Крістіан Воертс. Утім, іноземця в Києві так і не побачили.

"Фірма якась, вона придумала цих. Хоч би гроші з них треба тепер отримати на користь футболу. Сказати: "дивіться, ви підсунули нам". А то що ж виходить – Прем'єр-ліга заплатила 70 тисяч євро, щоб вони в результаті тривалих пошуків відібрали одного Данілова. Могли і без грошей відібрати", - зауважив Рабинович.

"Я не бачу проблеми, нехай попрацює Данілов і нехай подивиться результати. Я ці результати представляю", - каже Рабинович.

Данилова обрали на дворічний термін і можна не сумніватися, що протягом цього часу його дії жорстко контролюватимуть опоненти.

"Був такий старий фільм "Мухтар". І ось коли прийшов Нікулін з собакою, а йому генерал каже: "Треба взяти цього злочинця". "Пустіть собаку, - каже. - "він постарається". А в ролі Мухтара, напевно, я", - підсумував Вадим Зіновійович.

За матеріалами: ПРОСПОРТ / А.Р.