Форум болельщиков ФК 'Днепр'
Пользователи
Календарь

Вернуться   Форум болельщиков ФК 'Днепр' > ВСЕ О ФУТБОЛЕ > Украинский футбол

Опции темы Опции просмотра
Старый   09.06.2009, 14:25
  (#11)
Злой я...
shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!

Олексій Бєлік: "Україні потрібен швидкий гол"

Про протистояння Україна – Казахстан корреспонденту сайту turnir.com.ua вдалось поспілкуватись з форвардом дніпропетровського «Дніпра» - Олексієм Бєліком. Чотири роки тому Олексію вдавалось забивати в ворота казахів і допомогти збірній вийти на Чемпіонат світу. В розмові з Бєліком не вдалось нам і оминути теми невиходу «Дніпра» в Лігу Європи.

-В 2004 тодішній наставник національної збірної – Олег Блохін тебе вперше викликав в склад головної команди країни, саме тоді в дебютному для тебе поєдинку з казахами тобі вдалось забити…

Напередодні гри Андрій Шевченко отримав травму і я отримав шанс в збірній. В дебютній грі мені вдалось відзначитись забитим голом. Гра була важка, Казахстан лише тоді приєднався до європейської федерації футболу і при своїх вболівальниках вони грали з подвійною самовіддачею. Поєдинок складався важко ще через те, що ми самі його зробили таким. Мені вдалось забили швидкий м’яч: хто давав передачу вже і не згадаю, але пам’ятаю що опинився в штрафній суперника і носком вдарив в ворота. Одразу після забитого гола ми мали ще декілька нагод, але їх не реалізували. Потім як завжди буває суперник вдарив і потрапив в дев’ятку – 1:1. Ми почали нервувати, забігали. Добре що все так добре закінчилось і Ротань на 90-тій хвилині таки забив і ми привезли перемогу з Алма-Ати. Якби тоді не перемогли, навіть і не знаю як би все склалося.

-Можеш порівняти сьогоднішню збірну з збірною що вийшла на Чемпіонат світу 2006 року?

Зрівнювати можна все. Мені важко порівнювати тому що тоді я був всередині збірної і все знав з середини. А про сьогоднішній стан головної команди країни я можу судити лише з боку. Гадаю декілька виконавців змінилось, у збірної з’явився досвід виступу на мундіалі – це лише додало впевненості цій команді.

Збірній вдасться досягти результатів, що були досягнуть в 2006?
На сьогоднішній момент все в руках, ногах нашої збірної. Все залежить від нас, нам не потрібно ні на кого рівнятись і думати як зіграють інші. Не потрібно втрачати очки в таким матчах як завтра. Здається що в матчі обов’язково повинні брати 3 очки, але саме в подібних іграх найважче перемогти.

-Спрогнозуєш хід подій на полі в матчі Україна – Казахстан?

Нам потрібен швидкий м’яч, якщо нам вдасться його забити, то рахунок буде 4:0. Якщо швидко не заб’ємо, приблизно до 30-тої хвилини, то з кожною хвилиною час гратиме на Казахстан. І наші футболісти почнуть хвилюватись і метушитись. Україні потрібен швидкий гол.

-Якщо Шевченко не встигне відновитись до матчу з Казахстаном, гадаєш збірна зможе без нього?

Шевченко – багато значить для збірної, хоч в клубі він не має ігрової практики, це аж ніяк не позначається на його бомбардирський хист в синьо-жовтій футболці. Я не думаю, що Казахстан той суперник, що Шевченко тут гратиме велику роль. І з Шевченком і без нього ми повинні брати три очки. Тим паче коли така ситуація в групі. Замінити Андрія зможе будь-який форвард котрого запросив Олексій Михайличенко до збірної.

-Як у «Дніпрі» сприйняли те, що в наступному сезоні Дніпропетровськ залишається без єврокубків?

Всі дуже засмучені. В відпустку ми пішли з поганим настроєм. Самі винні, в Луганську вийшли на поле з думками про матч в Донецьку. Про свій матч забули і думали чи вдасться «Арсеналу» відібрати очки у «Металурга». Склалось таке враження, що граючи з «Зорею» ми дивились матч в Донецьку. Коли ми прокинулись вже програвали. З керівництвом у нас була невеличка розмова, але найбільший «розбір польтів» чекає після виходу з відпустки.

Лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ пил, чем на You Tube - КАК !!!