Тема: Интервью
Показать сообщение отдельно
Старый   19.07.2011, 14:54
  (#1037)
Злой я...
shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!

Володимир ГОМЕНЮК: "Шансів заграти в "Дніпрі" у мене немає"

Гравець дніпропетровського "Дніпра" Володимир Гоменюк на правах оренди продовжить виступи у столичному "Арсеналі". Сьогодні форвард проведе із новою командою перше тренування. Дорогою на базу "канонірів" Гоменюк поспілкувався із журналістом "Футбол 24".

- Володимир, наскільки несподіваним для вас був перехід в оренду в "Арсенал"?

- Справді, це було трохи несподіваним. Взимку мав розмову із Містером (Хуанде Рамосом, наставником "Дніпра" - Авт.). Він сказав, щоби я відновлювався від травми, набирав форму. І пообіцяв надати шанс себе проявити. А уже на тренувальних зборах в Австрії Містер заявив, що у мене не має шансів на місце в основі. Мовляв, у нього є багато футболістів, а тому він не дасть мені шансу проявити себе. Уже тоді керівництво "Арсеналу" запропонувало мені перейти до них. Я ж хотів у "Дніпрі" залишитися , тому від цієї пропозиції спершу відмовився. Але тренери та керівництво "канонірів" активно й надалі мене запрошували до Києва. Мене тренер "Дніпра" навіть у заявку на перші два матчі не включав, тому вирішив перейти в "Арсенал".

- На який період розрахована оренда?

- До кінця цього року.

- Володимире, взимку футболістів в "Дніпрі" не поменшає. Що зміниться по завершенні першого кола чемпіонату? З Хуанде Рамосом мали про це мали розмову?

- Розмова була, але наразі нічого сказати не можу. Поки що шансів заграти в "Дніпрі" у мене не має. А що буде взимку не знаю, Містер ж так далеко не заглядає. Завершиться термін оренди, тоді і буду вирішувати своє майбутнє.

- Судячи зі всього, у вас образи на Хуанде Рамоса немає?

- Так, образи немає. Тренер підбирає під себе футболістів. Єдине, коли він тільки прийшов, то казав, щоби я відновлювався і він надасть мені шанс. Але цього не сталося. Я одужав, але проявити себе мені ніхто не дав. В дублі сидіти й просто отримувати гроші не хочу. Хочу мати постійну ігрову практику, відновити свої максимальні кондиції.

- Про завдання "Арсеналу" на сезон мали розмову із керівництвом клубу?

- Зараз тільки їду на базу, буду знайомитися із командою. Спілкувався із Головком. Він побажав успіхів та здоров'я, щоби мене більше не турбувало коліно.

- Як оціните свою теперішню форму?

- Із "Дніпром" працював впродовж усіх літніх зборів, не пропустив жодного тренування. Спершу відчував дискомфорт через стару травму, але потроху він зник. Зараз немає жодних проблем. У двох стартових іграх чемпіонату грав за дубль "Дніпра". Здається, все гаразд. Тепер для того, щоби набрати оптимальну форму, мені потрібна ігрова практика.

football24.ua

Лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ пил, чем на You Tube - КАК !!!