Богдан ШЕРШУН: "Про своє майбутнє ще нічого не знаю"
Така вже доля футболіста, що сьогодні ти граєш за один клуб, завтра – за інший. Так сталося і в житті захисника дніпропетровського «Дніпра»
Богдана Шершуна, який весняну частину чемпіонату провів в оренді столичного «Арсеналу». Чемпіонат завершений, оренда теж. Що буде далі? Про це й говорив із Богданом кореспондент turnir.com.ua, зустрівши Шершуна в рідному для нього Хмельницькому.
-
Ти повертаєшся з «Арсеналу» до «Дніпра»?
-Я ще нічого не знаю про своє майбутнє. Ще нічого не вирішено – ні в «Дніпрі», ні в «Арсеналі». Я ж був в оренді до завершення цього чемпіонату. Що буде далі – ще не домовлялися, оскільки триває відпустка.
-Окрім того, що завітав до рідного міста, де мешкають твої батьки, що ще плануєш під час цієї не тривалої відпустки?
-Збираюся з сім’єю поїхати на море!
-Тобто, після моря ти повертаєшся до Дніпропетровська?
Так. А там вже буде видно. Знаю, що «Арсенал» дуже зацікавлений в тому, щоб я захищав кольори столичного клубу. А тому не виключаю, що в новому сезоні знову гратиму за «канонірів».
-Тим паче генеральний директор «Дніпра» Андрій Стеценко заявив, що, скоріше за все, з оренди повернеться лише Мазілу…
-Я цього ще не чув. А зі мною ще ніхто ніяких розмов не вів. Все вирішиться після того, як я повернуся з відпустки і опинюся в таборі «Дніпра».
-Богдане, ти став першим хмельничанином, якому підкорився Кубок УЄФА. Щоправда, в складі московського ЦСКА. Але тоді ти так і не привіз цей трофей до рідного міста. Зараз же першим хмельничанином, хто привезе Кубок, стане Дмитро Чигринський. Він планує це зробити 12 червня. Що скажеш?
-Та йому набагато ближче та простіше зараз привезти Кубок УЄФА, ніж мені тоді це зробити, подолавши російсько-український кордон. В принципі, це була головна проблема та причина того, що я не став першим хмельничанином, який привіз Кубок УЄФА до рідного міста. Але я буду дуже радий за Дмитра, якщо той зробить такий подарунок хмельничанам.
-З Чигринським спілкуєшся? Чи можеш ще з кимось із подолян підтримуєш стосунки?
-Нас не так вже і багато виступає в Прем’єр Лізі України. Я, Руслан Костишин у «Кривбасі» та Чигринський в «Шахтарі». Ось з ними і товаришую.
-А Олександр Воловик з донецького «Металурга»?
Я чув, що він з Хмельницького, але ще не познайомився з ним.
Володимир Гординський, Турнір