ФК Львів - Дніпро (Дніпропетровськ)
Вадим ТИЩЕНКО: "Гра була рівною..."
На післяматчову пресс-конференцію з'явився помічник тренера Дніпра Вадим Тіщенко.
– Гра була, можна сказати, рівною. Дещо у нас була територіальна перевага, більше володіли м’ячем. Багато гольових моментів у нас не було. У сьогоднішній грі головним для нас був результат і ми його добилися. Якщо чесно, то гра могла розвиватись як в одну так і в іншу сторону, як Львів міг перемогти, так і ми. Багато чого не виходило, було багато браку. Не скористались стандартними положеннями. Ми не дуже вдало стартували – мало очок, мабуть, хлопці нервували. Але молодці вирвали перемогу, і, напевно нам більше пощастило.
– Чому Олега Протасова немає на прес-конференції?
– Ви бачили, що гра була важка і в нього піднявся тиск, там лікарі йому допомагають.
– Як Вам результат жеребкування єврокубків?
– Про команду нічого невідомо. Відомо лише те, що вона рік тому вийшла у вищу лігу в Швейцарії і зайняла третє місце. Зараз будемо збирати інформацію. У попередньому раунді пройшли єреванський Арарат. Хтось із тренерів поїде на черговий матч чемпіонату Швейцарії, і там побачимо…
– Чому Льопа не грав в основі?
– Льопа не грав тому, що на даний момент є кращі на його позицію. А він завжди досить вдало виходить на заміну. І тут вийшов і забив.
============================================
Степан ЮРЧИШИН: "Шуст попросив час на роздуми."
Головний тренер Львова про матч із Дніпром на післяматчовій пресс-конференції.
– Важко щось сказати після такої гри… Грали до кінця, мали моменти, які повинні були реалізовувати. Пропустили необов’язковий гол, який зі штрафного розпочався… Якщо говорити про саму гру, то у нас проблеми, перш за все, з лінією нападу. Непогано сьогодні відстояв Радь, який замінив травмованого Марущака. Непогано зіграла середня лінія, проте брак кваліфікованих нападників дався взнаки. Команда грала в більш атакуючий футбол, але претензій до хлопців у нас немає, що могли – вони зіграли, я думаю, навіть й більше. Так помилки є, вони будуть і їх треба виправляти.
– Що з Марущаком?
– В нього струс мозку, і лікарі йому категорично заборонили грати.
– Було видно, що Ярема Каваців ще наприкінці першого тайму стомився, не встигав. Чому його не було замінено?
– Є тільки три заміни. Гальчук попросився, а ми хотіли нападника кинути в бій, а потім, коли забили, ми почали грати в два нападники, пішли у ва-банк. Якщо було б п’ять замін, то ми поміняли б.
– У складі не було жодного номінального нападника…
– Панас грав нападника.
– Чи думаєте притримуватись такої ж схеми й надалі?
– Ми шукаємо варіанти і підсилення, і в цьому плані ведемо роботу. Шукаємо, де найти б того нападника. Та це не лише у нас. Я думаю, що в багатьох команд вищої ліги немає нападників.
– Шуст гратиме за ФК Львів?
– Ну ми вели переговори з Шустом. Він поросив трохи часу.
Іван Федик,
спеціально для Football.ua
Последний раз редактировалось shar, 03.08.2008 в 01:01.
|