Показать сообщение отдельно
Старый   19.04.2008, 20:14
  (#976)
Тренер
JocK - Бог!JocK - Бог!JocK - Бог!JocK - Бог!JocK - Бог!JocK - Бог!JocK - Бог!JocK - Бог!

По-перше, почну з того, що я вболіваю не за тих мільйонерів, які іноді вдягають футболки мого улюбленного футбольного клубу і ходять (рідше - бігають) по футбольному полю.

Виходячи з першого отримуємо "по-друге", яке заключається в тому, що мене абсолютно не радує таке відношення, але розуміння власної "безвпливовості" бере гору. Тобто, я вважаю їх підорами/козлами/виродками (на ваш вибір) і в той же час розумію, що ні я, ні будь хто з резидентів даного форуму не зможе абсолютно нічого змінити. Вони не хочуть грати? Так, неприємно, але є людина, що платить їм за роботу СВОЇ гроші.

По-третє, по грі команди після зимової перерві нібито всі зішлись на думці, що це результат зміни ігрової тактики. А прогрес у грі з кожним матчем стає все очевиднішим. Таким чином, отримуємо картину:
осінь - гри нема, результат є, всі нарікання на видовищність
весна - гра з'являється, результат майже нульовий, відповідно вся критика має турнірний присмак
Отже, в будь-якому випадку отримуємо велику кількість людей чимось незадоволених. Ідеальним варіантом знехтую, оскільки далеко не завжди і не всім навіть найвеличнішим клубам світу вдається поєднувати і видовище, і результат.

Підсумовуючи отримуємо такого собі незворушного, але невтішного стороннього споглядача, який, на превеликий жаль, не може нічого вдіяти і розуміючи це, просто чекає і сподівається не впадаючи у крайнощі. Спостерігає, чи вдасться Тренеру знайти ту золоту середину між грою та результатом (як мінімум, для початку).