Показать сообщение отдельно
Старый   18.03.2008, 19:31
  (#38)
Администратор
Konrad отключил(а) отображение уровня репутации
 
Аватар для Konrad
 
По умолчанию

Футбол. Список Михайличенка: два новачка

Головний тренер національної збірної України з футболу Олексій Михайличенко у понеідлок оприлюднив список з 20 гравців, які викликані на товариський матч з командою Сербії, що пройде в Києві 26 березня. У списку два новачки - нападник київського "Динамо" Артем Кравець та півзахисник сімферопольської "Таврії" Денис Голайдо.

Викликав до лав збірної Михайличенко й Андрія Шевченка, який практично немає ігрової практики та Вороніна, котрий після травми не провів жодного матчу за "Ліверпуль". Не знайшлося місця в цьому списку Сергію Реброву, який змінив "Динамо" на "Рубін".

Склад збірної України:

Воротарі: Шовковський ("Динамо"), Шуст ("Шахтар"); захисники: Несмачний, Допілка (обидва - "Динамо"), Русол ("Дніпро"), Шевчук, Чигринський, Кучер (усі - "Шахтар"); півзахисники: Голайдо ("Таврія"), Гай ("Шахтар"), Тимощук ("Зеніт", Росія), Гусєв, Михалик (обидва - "Динамо"), Назаренко, Ротань ("Дніпро"); нападники: Шевченко ("Челсі", Англія), Воронін ("Ліверпуль", Англія), Воробей ("Дніпро"), Гладкий ("Шахтар"), Кравець ("Динамо").
   
Ответить с цитированием