Показать сообщение отдельно
Старый   14.09.2006, 14:15
  (#112)
Злой я...
shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!

”Луческу думає тільки про гроші”

Анатолій Заяєв вважає, що нинішній тренер гірників не вміє керувати командою

Гравці ”Роми” вітають Даніеля де Россі. Він забив третій м’яч у ворота ”Шахтаря” (фото: reuters/Giampiero Sposito)

У стартовому матчі Ліги чемпіонів ”Шахтар” розтрощила італійська ”Рома”. Заслужений тренер України Анатолій Заяєв, 74 роки, вважає, що чемпіон України програв цей матч тактично, і звинувачує голкіпера гірників Шуткова.

Чи могли гірники уникнути розгромної поразки?

— Навряд чи. Вони з самого початку повели гру неправильно. Контролювали м’яч, але діяли академічно, без загострень. У грі з італійською командою це неприпустимо. ”Рома” ж у серії ”А” грає, а не в колгоспі якомусь.

Усі футболісти ”Шахтаря” провалили поєдинок?

— Ні. На високому рівні зіграли Тимощук та Марика. Останній діяв у манері сучасних форвардів: швидко рухався, зміщувався з флангу в центр. Агахова вийшов — і ніяк. Обігрує там, де треба передачу віддати. Матузалем грав у щось незрозуміле. Брандау ж треба було на 15-й хвилині не з ходу бити, а зупинити м’яч.

Інші легіонери ”Шахтаря” — малокваліфіковані?

— Просто вони звикли до реалій чемпіонату України, де багатих захищають, а бідних б’ють. Тому ”Шахтар” легко виграє в Україні. І гравці отримують свою зарплату. Навіщо їм убиватися у Європі?

Луческу отримує за місяць 266 тисяч доларів. Чи відпрацьовує він ці гроші?

— Я, до речі, у ”Таврії” одержував 700 доларів. Фоменко зараз має тисяч 30, не менше, плюс преміальні. Луческу... На вшануванні ”Шахтаря” я бесідував із Ринатом Леонідовичем. Сказав, що навколо нього крутяться люди, яких цікавлять тільки гроші. Якщо вони програють, винних у поразці шукають на стороні. Якби Ахметов дав мені такий склад, я б у чемпіонаті України не втратив жодного очка. Ринат з цим погодився і розсміявся.

Луческу помилився у виборі стартового складу?

— Не розумію, чому він виставив Шуткова. Тому вже закінчувати час. Я б випустив Шуста, навіть якби той був на одній нозі.

Які шанси ”Шахтаря” на вихід до плей-оф Ліги чемпіонів?

— Ніяких. Команда грати вміє, але тренер не може нею керувати.

http://www.gpu-ua.info/index.php?&id=130100&rid=05

Лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ пил, чем на You Tube - КАК !!!